Hirdetés

mosogep.lap.hu / Szervíz

Szervíz

Ha Ön egy nagy tapasztalattal rendelkező "régi idők mosógépszerelőjét" keresi Budapesten, jó helyen jár. Nem megyünk ki, ha nem tudunk segíteni! Ha mégis szükséges a kiszállás: korrekt mosógépjavítás, mosogatógép javítás Budapesten - ez az amit nyújtunk!

Mosógépe, mosogatógépe, villanytűzhelye, szárítógépe, bojlere, hűtőgépe javítása, szervízelése esetén bármely alkatrész cseréjére egy év garanciát biztosítunk.

Tekintse meg, hogyan gondolkodik az AAB Szerviz és a szerviz mosógépszerelő munkatársai a mosógép javításokról.

Szervizünk vállalja rövid határidővel az Ön otthonában: Hűtőszekrények, fagyasztók, hagyományos keverőtárcsás mosógépek, centrifugák, automata mosógépek, mosó- szárítógépek, szárítógépek, mosogatógépek, bojlerek, sütők, főzőlapok, mikrohullámú sütők, gáz, villany és kombinált tűzhelyek javítását.

Háztartási gépek és szórakoztató-elektronikai eszközök garanciális és garancián túli javítása

Háztartási gépek, mosogatógépek, hűtőgépek, fagyasztók szerelése javítása. A mosógépeket lehetőség szerint ( 90%) a helyszínen javítjuk. Ha mégsem javítható a helyszínen a szállítást vállaljuk.

A nagy készülékeket helyszínen, a kis gépeket műhelyünkben javítjuk.

Háztartási gépek beüzemelése, karbantartása, javítása.

A Herba-Tech Bt. a Gábor Áron Gépgyár mosodaipari márkaszervize. A gépgyár telepén belül 30 éve foglalkozunk mosodai gépek/ipari és háztartási mosógépek, ingacentrifugák, hőlégszárítók gyártásával, beüzemelésével, garanciális és térítéses javításával.

Washing Machine Repairs - How a Washing Machine Works

Tapasztalta már, hogy más szervizek az ingyenes kiszállás ellenére a végösszeget tekintve jóval magasabb áron dolgoznak? Bennünk nem fog csalódni! 25. születésnapi akciónk keretében most a kiszállási díj 0 Ft és mi valóban ALACSONY árakkal dolgozunk!

Mosógépek és mosogatógépek szervize

Kollégám, és Én több mint 10 éve foglalkozunk elektromos háztartási gépek javításával, karbantartásával, felújításával. Célunk, hogy az általunk javított gépek minél hosszabb ideig, és minél megbízhatóbban működjenek, mert ezáltal Ön elégedett lesz velünk, és reményeink szerint ajánlani fog családtagjainak, barátainak, ismerőseinek. Mosógép, mikrohullámú sütő, bojler, tűzhely javítás, felújítás 1 év garanciával

Hűtőgép, mosógép mosogató szerviz

Automata mosógépek telepítése, beüzemelése, karbantartása, javítása

Szeretne új házába,lakásába minél korszerűbb, gazdaságosabb víz, gáz és fűtésberendezést?! Otthonában megrongálódtak a vezetékek? Vagy csak egyszerűen szeretné biztonságosabbá tenni lakását?Felszerelt szakembereink bármikor szívesen állnak a rendelkezésér

Cégünk 1999 óta van a mosógép javítás " piacon ", és igyekszünk a lakosság igényeit kielégíteni. Elõször egyéni vállalkozóként, majd késõbb, ahogy fejlesztettük a céget, átalakultunk Kft-nek.

Vállaljuk háztartási és ipari mosógépek azonnali szakszerű javítását, karbantartását, szervizelését, megbízható és korrekt szakemberek által.

Mosógép, mosogatógép javítás

Háztartási gépek és szórakoztató-elektronikai eszközök garanciális és garancián túli javítása

Cégünk foglalkozik automata mosógépszereléssel, használt felújított mosógépek értékesítésével, alkatrészek beszerzésével.

háztartási gépek javítása, adás-vétele

Mosógépek elektronikai javítása Budapesten

Mosógép javítás Budapesten

Cégünk több mint tizenhárom éve foglalkozik mosógépek, és elektromos háztartási gépek javításával. Elsődleges célunk, hogy segítsünk önnek abban, hogy minnél kevesebb ideig kelljen nélkülöznie az elromlott készüléket. Igyekszünk rövid határidő alatt, korrekt modon, és versenyképes áron megjavítani a hibás mosógépét, mosogatógépét, és egyéb más elektromos háztartási gépeit. Hívjon minket bizalommal

Mosógépek javítása Jászberényben és környékén

Háztartásigép szervizünk Budapesten és Veresegyház vonzatában. Fő tevékenységünk mosógépek, mikrohullámú sütők és háztartási kisgépek javítása. Felújított automata mosógépek és mikrohullámú sütők értékesítése garanciával, szállítással. Központunk Budapest 3. kerület Silvanus sétány 9. szám alatt naponta 9-17 óra között.

Mosógép szerviz Budapesten. Minden típusú mosógép javításával foglalkozunk hétfőtől szombatig, 08h-20h óráig. 0-24h telefonos szolgálat. Minden beérkező emailre minden esetben 30 percen belül válaszolunk. Aznapi helyszínre érkezés. Csere mosógép abban az esetben ha a szervízelés az 5 munkanapot meghaladja. 120db teljesen felújított, illetve szépséghibás mosógép egy helyen.

Az oldal a magyarországi szervizeléssel, javítással, karbantartással foglalkozó vállalatok, vállalkozások linkjeit rendszerezi főbb tevékenységi körök szerinti bontásban.

Hirdetés
Meghatározás:

Az oldal mosógépekkel kapcsolatos linkeket gyűjt össze: a gyártók, forgalmazók, online vásárlási lehetőségek mellett találhatunk a gépek megóvásával, karbantartásával, mosószerekkel, szolgáltatókkal kapcsolatos információkat is.

Az oldal mosógépekkel kapcsolatos linkeket gyűjt össze: a gyártók, forgalmazók, online vásárlási lehetőségek mellett találhatunk a gépek megóvásával, karbantartásával, mosószerekkel, szolgáltatókkal kapcsolatos információkat is.

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Szervíz
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés